Strawberry....Bandung

www.ceritaku.my Jangan tak caya,pilih sendiri buah strawberry tu. Tak puas hati orang pilih,siap pilih yang besar lagi. Memang sedap fresh dari pokoknya. Pencuci mulut hari tu ialah strawberry waktu berbuka lah ingat time pergi sana bulan ramadhan tau!....Rasanya pasti rasa strawberry dah lah besar,manis pendek kata puas hati lah harganya memang berbaloi murah dik oii!



Sorry lah gangguan nak tunjuk juga pilih buah strawberry ni....nanti kita tengok pulak gambar pintu gua yang keluarkan bau gas yang tengit tu.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 rajin tulis:

Post a Comment

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen