Kenangan di Kawah Putih

Lihatlah ini sebahagian beberapa gambar yang diambil secara dekat di gunung berapi mendap atau tidak aktif. Lihat airnya,jangan cuba-cuba mi...

www.ceritaku.myLihatlah ini sebahagian beberapa gambar yang diambil secara dekat di gunung berapi mendap atau tidak aktif. Lihat airnya,jangan cuba-cuba minum kalau nak minum juga silakan! Risiko sendiri tanggung yek!

www.ceritaku.my
Ini pula saya fokuskan pada hujung gambar,perhatikan umpama debu putih yang menaburi setiap kawasan ini. Elok kita jangan terlalu lama di sini,buatnya nasib tak baik gunung berapi ini aktif atau hidup semula tak sempat lari ,tak cukup kaki nak pecut nanti.

You Might Also Like

2 rajin tulis

  1. Bagi saya ini merupakan KEINDAHAN CIPTAAN ALLAH yang amat saya kagumi. Cantik...tiada perkataan yang boleh digambarkan ketika saya melihat pemandangan ini.Hanya dalam hati terdetik "Ya, Allah betapa besarnya kejadianMU"

    ReplyDelete
  2. salam kenal blogger saya orang indonesia/bandung_____________________sodari zmah tahukah anda bahwa saya rumah nya dekat sekali dengan kawah putih jaraknya cuma kurang lebih sekitar 3km dari rumah saya.saya tidak menyangka sodari zmah bisa sampai ke kawah putih_____________kapan sodari zmah bisa ke kawah putih lagi___?barang kali kita bisa bertemu dan bersua sesama blogger_______

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi menulis komen positif