Telekung-Pasar Baru

Pandanglah,lihatlah....wah! macam lagu pula. Inilah keajaiban otak manusia yang Allah Taala kurniakan pada kita. Tak percaya,mana boleh.......

www.ceritaku.my Pandanglah,lihatlah....wah! macam lagu pula. Inilah keajaiban otak manusia yang Allah Taala kurniakan pada kita. Tak percaya,mana boleh....kalau orang yang bijak menggunakan akalnya pada ruang yang betul pasti dia tidak terpesong ke landasan yang salah. Ini merupakan antara manusia yang bertuah dan bijak kerana menggunakan akalnya ke arah kebaikan. Mencipta kesenian di kain solat...bayangkan betapa besar pahala manusia ini andai kata insan iaitu pembeli ini dengan ikhlas menghargai keindahan serta ketulusan hatinya mengadap Ilahi.

www.ceritaku.my Saya telah mengutarakan pendapat saya di ruang facebook bahawa "KEINDAHAN DAN KEIKHLASAN ADALAH SALING BERGABUNG'.

www.ceritaku.my
Kita menghargai keindahan seni yang kita pakai tapi pada masa yang sama kita ikhlas terhadap setiap ibadat kita. Bagi saya tidak salah bermewah dalam beribadat tetapi jangan melampau serta ikut kemampuan kita.

You Might Also Like

0 rajin tulis

Terima kasih,kerana sudi menulis komen positif