Bye-bye Bandung

Ini gambar yang sempat saya ambil di Airport Bandung sebelum bertolak pulang,masa sampai tempoh hari malam tak nampak apa-apa.So time balik ni,terang-benderang bolehlah bergambar sakan.

Kiosk di luar kaunter sebelum masuk ke ruang dalam,memang kecil aje. Nak beli kek pun tak tergamak,sebab tak banyak pilihannya.Saya pusing or round keliling kiosk cuci mata dan duduk tunggu kat depan tu,orang tak bagi masuk dalam lagi.


Ini pak jaga tapi bukan yang jadi jaga airport. Pak jaga ni bertugas dengan tentera,kalau nak tahu airport ini berkongsi landasan dengan markas tentera.


www.ceritaku.my Inilah tandanya saya ke sini bergambar dekat tugu airport,walaupun panas. Mulanya tak nak bergambar tapi tengok ramai pula yang bergambar,teringin lah kita pun.



www.ceritaku.my
Tengoklah para penumpang bergegas nak kejar teksi yang terletak kat depan tu aje. Jangan risau teksi memang banyak kat situ. Sedia duit dan cakap mana nak pergi,selesai masalah.



Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Salam Cikgu, tahun 90an, orang Malaysia banyak melancong utk shopping ke Medan dan Danau Toba. Tahun tahun 2000an ni , ke Bandung pulak! Akak gi Aceh instead!

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen