Domino's Pizza , Taipan Inanam

Menu: Banana Kaya Assalamualaikum,selamat berpuasa. Apa menu kalian bersahur dan berbuka? Kali ini akak nak cerita kami mendapat jempu...

www.ceritaku.my
Menu: Banana Kaya

Assalamualaikum,selamat berpuasa. Apa menu kalian bersahur dan berbuka? Kali ini akak nak cerita kami mendapat jemputan berbuka di Domini's Pizza. Tiada nasi kali ini,kami jadi mat salleh makan roti. Atau dikenali dengan nama "pizza"

www.ceritaku.my


www.ceritaku.my

Lokasi Domino's Pizza :


AddressB-G-1, B-1-1 & B-G-2 KK Taipan, 28 Inanam, Lorong Taipan 28/2, 88450 Kota Kinabalu, SabahHoursClosed ⋅ Opens 10:30AMPhone1-300-88-8333


Info :
  • Domino's ini merupakan cawangan kedua di Sabah.
  • Ianya mula beroperasi pada 22 Oktober 2018 
Inshaallah ,khabar gembira buat semua peminat Domino's Pizza ianya akan terus melebarkan cawangan ke Papar,Tuaran juga Sandakan malahan 1 Sabah pasti akan merasa keenakkan Domino's Pizza ini. Sabar saja kalian tunggu pembukaan cawangan seterusnya. 


Tidak ketinggalan di Sarawak juga akan ada cawangan Domino's Pizza.

Macam mana nak makan Domino's Pizza ini,tidak susah jika kalian malas bergerak hanya perlu ke websiti DOMINO'S PIZZA ,baca betul-betul kerana terdapat banyak sangat menu sedap dan promosi terbaru yang wajib kalian cuba makan. Order jangan tak order. Tunggu saja ,pintu rumah kena ketuk oleh pihak Delivery Domino's Pizza.Cepatlah,bergerak ke Inanam bagi peminat Domino's Pizza. Parking senang. Ruang makan luas,pilih saja nak santai makan di bawah atau menapak naik ke atas. 

Kalau ada yang berhajat nak buat "birthday party' sesuai sangat.


Oklah...itu saja. Nanti kalau ada cerita makan yang sedap akan akan ceritakan disini.

You Might Also Like

0 rajin tulis

Terima kasih,kerana sudi menulis komen positif