Pantai Phuket

www.ceritaku.my

Episod cerita yang lepas ada dikalangan pembaca yang ingin melihat Pantai Krabi,maaf ye saya tak ambil banyak...gambar Pantai Krabi kerana faktor cuaca yang panas terik dan kebetulan pula air surut. Kalau ambil gambar tu tak menarik.Kalau pembaca mahu melihat gambar selain dalam blog ini bolehlah layari halaman facebook CERITAKU UNTUK MU.Gambar atas pula diambil waktu petang sekitar 4 lebih,masa ini air pantai masih surut tapi ini bukan di Krabi...Ini ialah gambar disekitar Pantai Phuket.

www.ceritaku.my

Kalau anda berkesempatan ke Phuket bolehlah datang ke sini,jangan ke Patung Beach saja, Sebab Phuket banyak pantainya yang cantik.Ingat ianya adalah Pulau ....sila lihat Phuket disini.

www.ceritaku.my

Suka sangat melalui jalan ini....inilah jalan keluar dan masuk ke Phuket.Bagi yang pernah kesini anda mesti lalu jalan ini kerana inilah satu-satunya jalan utama masuk untuk ke Patong Beach.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Salam Cikgu,
    dulu rajin org Malaysia bercuti ke Phuket tp sekarang dah jarang dengar. Skrng ramai org Msia ke Bandung, Shenzen, Umrah dll. Phuket macam Langkawi kan.

    ReplyDelete
  2. macam jalan nak p langkawi jer long hehe

    ReplyDelete
  3. seronok jalan jalan...lambatnya cuti sekolah...hehehe...

    ReplyDelete
  4. cantik2 laaa gambar ! jelesnye ... :)

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen