Trans-Borneo Day 15 Jalan-jalan di Kuching - Part 4

  Dah nak banyak semenanjung esok,Abang Mat sedih di tepi Sungai Sarawak...esok nak pos ER6N kami melalui kapal laut,masih menggunaka...

www.ceritaku.my
www.ceritaku.my
www.ceritaku.my 
Dah nak banyak semenanjung esok,Abang Mat sedih di tepi Sungai Sarawak...esok nak pos ER6N kami melalui kapal laut,masih menggunakan perkhidmatan AST LOGISTIK.

You Might Also Like

10 rajin tulis

  1. wah! sampai part 4? banyak jumpa entry Sarawak pagi ni ;)

    ReplyDelete
  2. Salam Yong, kebetulan ada regatta ke masa you all kat situ? Menung jer Yob tu kat tepi sungai... Akak Comey, meh bagi akak your home address, nak antar ole-ole dr Turki kat Cikgu. Cikgu kan? My email: hellibra2@hotmail.com he he!

    ReplyDelete
  3. bestnya....hurmmm gk bla la nak sampai sana.......

    ReplyDelete
  4. wah ramainya atas bot tu sis...dema nak kemana tuh...?

    ReplyDelete
  5. dah pernah pergi makan dekat river site

    ReplyDelete
  6. catatan pengembaraan ni elok kalau dibukukan & diterbitkan

    ReplyDelete
  7. mereka sedang berlatih untuk pertandingan lumba perahu panjang.

    ReplyDelete
  8. nampaknya kena pergi ronda borneo jgak nih...nanti nk minta kongsi maklumat dan pengalamanlah...bolehkan..? selepas xpdc sumatera insyallah bornea angan-angan kami..

    ReplyDelete
  9. labib / chekgu matApril 8, 2011 at 5:34 AM

    boleh bro...

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi menulis komen positif