Perancis

Assalamualaikum,salam jelajah eropah dari kami. Sampai juga kami di Perancis. Yang tersohor bila kita sebut Kota Paris. Budget jimat kami k...

Assalamualaikum,salam jelajah eropah dari kami. Sampai juga kami di Perancis. Yang tersohor bila kita sebut Kota Paris. Budget jimat kami kembara backpacker ke Negara Eropah. Semua sedia maklum Kota Paris kota yang mewah,kota kaya...huhuuu kita jer budget. Jom!lihat gambar budget kami, sila scroll ke bawah.


www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

Nak tahu mengenai mercu tanda tu...sila KLIK SINI.


www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

Saja nak kurang menaip,saya belanja gambar. Ok! nak beli Dior,LV dan Furla tak mampu. Jadi saya belanja lokasi membeli-belah barangan branded di sini. Poket tebal bolehlah bawa balik cenderahati. Kami hanya jenguk lihat dan kenal lokasi. Rupanya ini lokasi orang ramai membeli barangan mewah.Bagi yang belum pernah sampai di sini,kena ringan mulut bertanya sebab antara bangunan kedai ini seakan sama saja...takut tak perasan saja. Tidak perlu ambil teksi,kalian perlu kuat kaki menapak dari satu kedai ke kedai yang lain sangat dekat. Letih akan hilang bila leka melihat barangan cantik dan bermutu. Hati-hati dengan penyeluk saku. Wasalam,kita jumpa di episod akan datang.

You Might Also Like

0 rajin tulis

Terima kasih,kerana sudi menulis komen positif