Pasar Klewer Solo

www.ceritaku.my

Assalamualaikum....bertemu kembali. Masih lagi mengenai cerita di Jawa Tengah. Mesti pembaca sekalian tertanya-tanya kami tak membeli-belah ke? Tak logiklah kalau saya tak membeli dan menghabiskan sedikit wang rupiah di Jogjakarta. Kami pun mulalah mencari Pasar Klewer ini kerana kononnya nak membeli dengan banyak atau secara borong. Kalau anda peniaga dan mahu membeli-belah untuk dibawa dagangan ke Malaysia inilah lokasinya. Pasar Klewer ini menawarkan barangan dagangan seperti baju batik, selendang dan beraneka lagi pilihan pakaian dengan harga borong. Maaflah,kami tidak banyak lampiran gambar kerana tidak dibenarkan mengambil gambar disini. Tapi jangan kecewa anda masih boleh melihat coretan dan gambar mengenai Pasar Klewer di SINI. Jangan lupa anda juga boleh lihat banyak lagi gambar menarik di halaman CERITAKU ,jangan segan-segan klik LIKE di situ.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. sebab keselamatan barangkali tidah dibenarkan ambil gambar. mesti seronok shopping sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu salah satu sebabnya. Dan mereka khuatir design ditiru.

      Delete
  2. Bila la nak g jejalan ngan elong nie

    ReplyDelete
  3. link dia tak berfungsilah sis uhuk..borong apa tu.?

    ReplyDelete
  4. Lom pernah gi lagi..kalau ada rezeki nak jugak gi sini..:)

    ReplyDelete
  5. wow.. antara tempat yang teman simpan impian nak gi nih..

    ReplyDelete
  6. seronoknya membeli dgn harga borong

    ReplyDelete
  7. Seronoknya merantau ke negara orang

    ReplyDelete
  8. Banyak tempat saya dah sampai di Indonesia tapi SOLO ni belum pernah jejak lagi.

    ReplyDelete
  9. lain kali kena guna spy camera. haha! jemput singgah blog ye. http://kaio.my

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen