Jalan-jalan di Sa Pa @ Sapa

ceritaku.my


Kalau entry sebelumnya kami berjalan sekitar Bandar Sa Pa,selepas check in barang di hotel. Kali ini,kami jalan-jalan di Sapa selepas bersiram dengan air panas dalam bilik hotel. Tak boleh mandi lama-lama sejuk.Cuba lihat gambar atas...agak-agak di Malaysia ada lagi tak kenderaan ini. Kenderaan zaman perang ni.

ceritaku.my

Ini gambar penulis yang berlatar-belakang Bandar Sa Pa.Cantik tak?...Pemandangan! penulis memang dah cantik...hihiii

ceritaku.my

Ada lagi,belakang saya ialah honda yang berjasa pada kami untuk ride ke Sapa.

ceritaku.my

Tumpang bergambar di basikal lama,tuannya tak tahu dimana??

ceritaku.my

Bersama anak-anak pewaris/generasi Sapa yang bakal menerajui Bandar Sa Pa ini kelak.


ceritaku.my

Kali ini saya pula,bergambar dengan emak serta anak-anak...macam orang Vietnam pula!

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. latar belakang gambar memang menunjukkan kawasan ni memang sejuk
    Mesti best kalau dapat tinggal kat sini

    ReplyDelete
  2. macam kat cameron highland je...

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen