Trans-Borneo Day 7 Here i am..View TAWAU

Walau pun demam,jalan tetap jalan.Dah bermotorsikal jauh sebegini kalau diam saja dalam bilik RUGI.

Sekitar TAWAU,kita lihat aktiviti masyarakat di sini.

Panas juga hari ini,tak mengapa janji dapat mengambil beberapa gambar menarik untuk tatapan anda.


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Di Tawau, apa yang menarik, maksud saya souvenir?

    ReplyDelete
  2. betul akak..demam2 tetap kena jalan2 sbb rugi la memerap kt bilik..mana tahu angin berjalan2 ni boleh buat akak makin sihat..akak cik tom ade tgl jugak komen di entry sebelum ni..hehe ;)

    ReplyDelete
  3. Penggoreng...satu BORNEO akak dan suami jelajah 16 hari..
    Teratai...Baju T semesti,key chain dan kraf tangan..
    Cik tom...betul tu,nasib baik ubat demam ada bawak,akak tau Cik tom ada tinggal komen...
    TRANS-BORNEO...PERJALANAN BERMOTOSIKAL KAMI 16 HARI BERMULA DI KOTA KINABALU DAN BERAKHIR DI KUCHING.

    ReplyDelete
  4. best gilee... tp bile dh kuar cmne demam mmg letak tepi kan kak?

    ReplyDelete
  5. best tak kalau nak buat tempat honeymoon?;p

    ReplyDelete
  6. Salam Zmah,

    u travel mmg pakai motor je ke?

    ReplyDelete
  7. Darkbatman...Bebetul ..BEST!
    Mr feckry...Honeymoon??..Gi Semporna,amat sesuai pi Pulau Mabul refer entry akak sebelum ini (DAY 6)-Semporna
    Yan...kami suami isteri naik motor sendiri yang dikirim melalui kapal menggunakan perkhidmatan AST LOGISTIK-refer DAY 1 KOTA KINABALU

    ReplyDelete
  8. akak berapa hari d tawau?jgn lupa jln2 p table :)

    ReplyDelete
  9. Tawau dah semakin cantik dan pesat kan...

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen