Trans-Borneo Day 6 - Santai di Pulau Mabul Part 10

Masa gambar ini diambil,kami berdua baru lepas habis round perkampungan.Badan saya suhunya dah makin meningkat panas.Demam terkejut bertahun lamanya tidak bermain air laut semenjak keluar dari kolej.Cuaca pula sekejab panas sekejab hujan renyai-renyai.Kalau badan makin panas kami terpaksa membatalkan niat bermalam di sini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. salam..bila nak pi sana tak tau pulak...nanti ye

    ReplyDelete
  2. jeti ni kat Billabong previously known as barhrah guest hse/ Idf yes, i kenal family tu...

    ReplyDelete
  3. betul tu joko, saya dapat sponsor dari pemiliknya,juga seorang bikers semporna.

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen