Afrika Ride 2013 - Carnet

OOooooooo....mood raya Aidiladha,assalamulaikum semua pembaca sekalian. Raya pun raya juga tetapi kerja tetap kerja. Mujurlah seminggu sebelum raya Abe Mat dah siapkan beberapa urusan penting dengan agensi terlibat. Maklumlah bila raya semuanya cuti lama,jadi sebelum terjadi apa-apa yang melengahkan urusan ke Afrika ,Abe Mat bergegas ke AAM. Bagi bikers mereka tentunya dah sedia maklum ....urusan di AAM.


www.ceritaku.my

Sebelum dapat Carnet pastikan anda ada lesen memandu atau menunggang,tak lupa juga menjadi ahli AAM. Baiklah...saya tinggalkan pembaca sekalian dengan carnet,yang belum tahu silalah google di laman sesawang....internet dipetik oleh hujung jari anda. Salam Aidiladha buat semua umat islam.



Pada 17 hb November 2013,akan diadakan sidang akhbar atau flag off Afrika Ride di Syarikat Demak.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. teringinnyer nak bawak motor besar2 :)

    ReplyDelete
  2. best sangat trip ni.. just nak bagi pandangan.. kalau dari Francis Town di Botswana tu.. bila dah masuk ke Zimbabwe first bandar ialah Bulawayo.. lagi best heading to Victoria Falls skejap.. tak jauh sangat dalam 400km.. Boleh tengok the largest water falls in the world.. sebab capital Zimbabwe - Harare tak ada benda sangat nak tengok :D

    ReplyDelete
  3. ya, saya dah tukar route....Johannesburg,Matins Drft,Palapye,Tana,Kasane dan Livingstone( Victoria Fall).Saya juga bercadang untuk bermalam di Darul Uloom tempat awak pergi dulu.
    Kalau ada cadangan lagi..amat amat dialukan.Terimakasih.

    ReplyDelete
  4. Berapa harga carnet bg motor kecik tu? Kalau besar jenuh membayar

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen