Internet di Pak Bara

www.ceritaku.my

Malam di Pak Bara memang sepi. Sunyi bunyi motor pun tak kedengaran.Memang sesuai pilihan kami nak rehat di Pak Bara.Kedai makan memang ada dan banyak menjual makanan halal kerana masyarakat di sini kebanyakannya Islam. Azan boleh kita dengar dari bilik hotel.Oleh sebab sunyi....kami mencari cyber cafe. Nak membaca informasi dari kawan di Tanah Melayu.

www.ceritaku.my

www.ceritaku.my

Hanya bersebelahan lokasi ini cyber cafenya.Murah sejam rm2. Bolehlah membaca berita di laman sesawang dan facebook. Lepas berinteraksi dengan kawan di alam maya kami pun tak ke mana-mana pun terus balik bilik. Berehat...nak tengok TV channel tak dapat angin laut pun kuat.Langkah terbaik santai depan bilik mengadap pantai...sambil menunggu mata mengantuk....Esok dah nak balik Tanah Melayu. Ingat kami ke sini hanya nak rehat semalaman saja.....bye selamat malam.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

15 comments:

  1. Sempat lagi nak berFB walau baru semalaman ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat...sebab channel TV tak boleh angin tiup kuat sangat niii..

      Delete
  2. mmg murah nie... boleh buka blog n berfb la long :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time holiday...blog pun holiday...kalau update pun auto-publish hehee..

      Delete
  3. Replies
    1. Yes...cabaran bermula,kami penyokong je.

      Delete
  4. saya punya style, kalau pergi mana, tak suka update blog jugak,balik tu baru update.nak enjoy kan masa bercuti, heheh...

    ReplyDelete
  5. rm2.00 tu sama la dengan kat tempat kita ni

    ReplyDelete
  6. wah..sempat lagi ke cyber cafe di negara jiran ye?hehehehe.kenangan manis tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. Kat Pak Bara boleh dapat chanel Tv1 dan tv2...

    ReplyDelete
  8. Sawadeeka ....kap kun kap..visit Pak Bara
    http://satunsiam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Hi there, I enjoy reading through your post.
    I wanted to write a little comment to support you.

    Look at my web-site - Fundas iPhone 4

    ReplyDelete
  10. gucci bags outlet I've
    been browsing online more than 4 hours today, yet I never found
    any interesting article like yours. It's pretty worth enough
    for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

    ReplyDelete
  11. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your site offered us with valuable info to work on. You've done an impressive job and our entire community will be
    grateful to you.

    Also visit my webpage :: erc vietnam

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen