ICT, Shah Alam Selangor

www.ceritaku.my

Assalamualaikum...salam sejahtera ...salam cahaya dari kami di ICT.Kami baru jejak kaki di ICT,Shah Alam,Selangor.Kalau pelancong tempatan yang berasal dari negeri lain pasti tidak akan melepaskan peluang menikmati kilauan bercahaya lampu LED yang berwarna-warni ini.Amat cantik pancaran lampu LED ini.Jika anda berpeluang ke Selangor khususnya Shah Alam....rancanglah semalam di ICT.

www.ceritaku.my

ICT Shah Alam ini juga dikenali dengan nama Bandar Cahaya Digital,maklumlah cahaya kilauan menarik dari pancaran lampu LED.Jom...lihat apa yang saya naik di ICT.

www.ceritaku.my

Yes!...saya nak naik..jom!

www.ceritaku.my

Macam mana cantik tak?

www.ceritaku.my

Kalau anda yang takut dengan ketinggian ...sila jangan naik,bergerak perlahan supaya pelancong boleh menikmati pemandangan cahaya lampu LED yang cantik.

www.ceritaku.my

Ini lah yang saya nampak dari atas.

www.ceritaku.my

Risaunya....tinggi juga .

www.ceritaku.my

Kapal lanun....ramai juga yang naik.Maaflah mengenai bayaran tak tahu pula. Abe mat yang bayarkan.

www.ceritaku.my

Jangan risau...bank harimau ada berdekatan.

www.ceritaku.my

Memang cantik....sesiapa yang datang nak bergambar di sini...memang puas hati.

www.ceritaku.my

Macam mana? Cantik bukan...kali ini tiada model.

www.ceritaku.my

Saya kena tunggu beberapa minit untuk ambil gambar ini. Sebab terlalu ramai model persendirian yang bergambar dengan objek ini.

www.ceritaku.my

Sesiapa nak naik kapal lanun...boleh cuba.

www.ceritaku.my

Tengoklah sana yang berdiri tu semuanya baru selesai ambil gambar....Snowalk...atau dikenali rumah salji pun ada,saya tak masuklah ke Snowalk...ramai sangat orang beratur pun panjang. Sekadar meninjau dari luar saja.

www.ceritaku.my

 Ini yang saya naik, Abe Mat tunggu di bawah.

www.ceritaku.my

Sini pula ada replika haiwan....tak sempat nak ambil gambar ...kami nak balik dah.

www.ceritaku.my

Mengenai bayaran masuk ke ICT,pembaca jangan risau bolehlah layari ICT, Shah Alam.Oklah...kami nak balik...Happy holiday...THE END.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. macam tak percaya ciklong naik :)

    ReplyDelete
  2. saya duduk sebelah ICT.. and baru pegi 2x kat sini... yang ferriswheel tu nampak setiap hari time balik kerja.. mmg cantik... but this place is not highly recommended sebab setiap kali nak naik, kene bayar... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah dapat tengok cahaya lampu LED setiap malam

      Delete
  3. wah...dah ada permainan2 tu dah sekarang kat ict..menarik tu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Samalah...kami pun baru sekali ke ICT.

      Delete
  5. beraninya naik sampai ke atas.... huhuhu kalau mia tak berani. tengok je dari bawah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok dari atas baru nampak jelas cahaya lampu ni Mia...Best...marilah cuba.

      Delete
  6. 5 million people opting to adopt quick unsecured loans is
    really a recipe for disaster, surely paydayloans investopedia is a wonderful learning resource there is a large amount
    of good info out there.

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen