Hanya di Hanoi

www.ceritaku.my

Masih di Hanoi kita,saya tidak akan beralih cerita pengembaraan baru selagi saya berpendapat pembaca berhak melihat sesuatu yang menarik HANYA DI HANOI.Nasib baik,kami tak ambil pisang tu.

www.ceritaku.my

Ini juga pemandangan biasa di sekitar Old Quarter,Hanoi.Kuala Lumpur pun ada sebegini tapi rasanya tidak seunik di Hanoi.

www.ceritaku.my

Bagi yang berminat dengan beg-beg boleh beli di jalanan sebegini. Beg baru ni,hanya perlu pandai tawar-menawar pasti kalian dapat harga terbaik dan murah.

www.ceritaku.my

Umum sedia maklum Vietnam,pengangkutan utamanya motorsikal tapi....bas juga tetap pengangkutan utama.Best juga naik bas di Vietnam ni,kami dah cuba...tahun 2007 dulu,anda pun boleh cuba juga.

www.ceritaku.my

Kecil bukan ayam Vietnam....lepas  pula di kaki lima  jalan. Jinak.

www.ceritaku.my

Nak makan roti,baik beli awal pagi dan petang ...ketika itu baru siap.Untuk pengetahuan anda bila penjual dah kenal kita,makin murah dapat beli roti ini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. roti kuning tu sekali pandang macam buah betik laa

    ReplyDelete
  2. roti apa tu, macam menarik jer...

    ReplyDelete
  3. akak..nak kem beli kain jgk time akk gi sn lain kl boleh??hee

    ReplyDelete
  4. waaaahhhh.. belum sampai lagi ke sini.. :)

    ReplyDelete
  5. menarik juga tengok gambar2 ni, nak beli beg satu

    ReplyDelete
  6. hanoi best kalau pegi d HALONG BAY... awang blm jejak hanoi g... Ho Chi Minh dah jejak... tp belum g uplod d blog hihihihhihi.... Aussie pun baru je jejak.. tu pun blm g citer dalam blog

    ReplyDelete
  7. Dapat macam-macam faedah bila buat percutian ni. Jalan-jalan cari makan dan jalan-jalan luaskan pemandangan.

    ReplyDelete
  8. lorh mcm tue jer rotinya disimpan...

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen