Hanya di Hanoi

www.ceritaku.my

Masih di Hanoi kita,saya tidak akan beralih cerita pengembaraan baru selagi saya berpendapat pembaca berhak melihat sesuatu yang menarik HANYA DI HANOI.Nasib baik,kami tak ambil pisang tu.

www.ceritaku.my

Ini juga pemandangan biasa di sekitar Old Quarter,Hanoi.Kuala Lumpur pun ada sebegini tapi rasanya tidak seunik di Hanoi.

www.ceritaku.my

Bagi yang berminat dengan beg-beg boleh beli di jalanan sebegini. Beg baru ni,hanya perlu pandai tawar-menawar pasti kalian dapat harga terbaik dan murah.

www.ceritaku.my

Umum sedia maklum Vietnam,pengangkutan utamanya motorsikal tapi....bas juga tetap pengangkutan utama.Best juga naik bas di Vietnam ni,kami dah cuba...tahun 2007 dulu,anda pun boleh cuba juga.

www.ceritaku.my

Kecil bukan ayam Vietnam....lepas  pula di kaki lima  jalan. Jinak.

www.ceritaku.my

Nak makan roti,baik beli awal pagi dan petang ...ketika itu baru siap.Untuk pengetahuan anda bila penjual dah kenal kita,makin murah dapat beli roti ini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home