Wang Kelian , Perlis


Alhamdulillah staff imigresen nampak lambaian kami,dan menunggu penuh sabar untuk menerima masuk kami ke tanahair.Lega dapat jejak kaki di Malaysia...cukup-cukup atau tepat-tepat jam 6 kami masuk dan kami lah orang yang terakhir untuk hari itu. Tak boleh nak bayangkan berlumba dengan masa untuk cop keluar dengan melalui jalan yang pertama kali lalu nasib baik ada bantuan polis Thai yang boleh bertutur Bahasa Melayu.


Maaf lah hanya ini saja gambar yang mampu saya paparkan,maklumlah dari pagi di Phuket kami sudah menggunakan kamera ini sedang elok masuk Malaysia bateri low.Inilah 2 keping gambar Wang Kelian suatu waktu dahulu,sekarang dah maju.Paling best sewaktu menuruni bukit dari Wang Kelian memang menakjubkan pemandangannya disertai pula dengan udara sejuk menyamankan pergerakan kami.Sekian...selesai sudah Ride Andaman yang bertemakan percutian di tepi pantai.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. boleh sewa camera dslr dkna untuk next trip :)

    ReplyDelete
  2. Haaahaaa,keno fikir dulu...sebab sewa tu yang tak sanggup.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Selamat sampai juga kak mah. Terhibur saya melihat perantauan libur kak mah. Dalam hati ni teringin lagi cerita-cerita menarik daripada kak Mah. Lepas ni gi mana pulak kak?

    ReplyDelete
  4. Next trip ke Perlis rasanya akan ke sini pulak, selalu ke Pdg Besar je...

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen