Suka tidur tepi pantai di Siam

www.ceritaku.m

Awal perjalanan sebelum masuk Siam lagi, Abe Mat dah beritahu saya katanya "kita cari tempat tidur tepi pantai,nak ...". Saya mengikut saja,maklumlah tak pernah cuba rasa tidur tepi pantai apatah lagi di Siam.Ini kiranya kali pertamalah.Keputusannya....saya suka tidur tepi pantai di Siam.

www.ceritaku.m

Mesti pembaca sekalian nak tahu apa nama lokasi kami menginap ni...sabarlah ye jab.

www.ceritaku.m

Inilah nama tempat kami tidur di Siam. Siap ada model tidur lagi hihiii.Cantik tak pemandangan persekitarannya? Nak mandi tak payah fikir banyak jalan je terus ke pantai,mandilah sepuasnya.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Saya dah lama berangan nak ngembara di pesisir pantai Selatan Thailand kerana saya tahu banyak chalet2 indah yang bersih dan affordable. Masalahnya keadaan sekarang di Selatan Thailand membuat kami takut nak kesana.

    ReplyDelete
  2. Pak Zawi,sila add facebook Abe Mat@husband saya,insyaallah boleh dapat bantuan lokasi pelancongan selamat di selatan Thai

    ReplyDelete
  3. insyaAllah..akan sampai juga kat sana...

    ReplyDelete
  4. wah nampak seronok model tue tidur..pondoknya pun cantik..

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen