Sepetang di Pak Meng



Sesampai je sana kami dah makan tadi di kedai Melayu Islam Patani. Terus tanpa melengahkan masa kami cari bilik penginapan di lokasi berdekatan. Maaf ,lupa nak ambil gambar lokasi penginapan.Rehat seketika lepas hilang lelah badan kami terus saja ronda kawasan persekitaran Pantai Pak Meng sempat pula Abe Mat membeli limau kesukaan dia.Sekejab saja meronda hari dah gelap.Masa ni,cuaca agak panas tetapi berangin,namun tetap terasa bahang panas tepian pantai.Ok...lah cukup untuk hari pertama ride.Esok nak jalan lagi.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. bila nak jejak kaki sini nie...pasport nak tamat tempoh doh..

    ReplyDelete
  2. Kak mah...rate chalet kat situ berapa? Sama dengan rate kat pak bara dak?

    ReplyDelete
  3. Salam Cikgu,

    mesti manis limau deme, penah rasa yg kat Bangkok manis sangat!

    ReplyDelete
  4. orang2 kt sini boleh ckp melayu tak? (selain yg dari patani td)

    Teringin nk pegi Krabi ngan Phuket...

    ReplyDelete
  5. Passport tamat..renewlah.Harga chalet sama dengan Pak Bara.Limau deme ni memang manis semanis tuan penjualnya.Kalau dah teringin nak Krabi n Phuket booking tiketlah. Hanya Melayu Islam Patani saja bercakap melayu Kelantan yang lain tak berapa nak pandai.

    ReplyDelete
  6. belum pernah sampai kesini lagi lah

    ReplyDelete
  7. memang best sangat jalan2 dengan motor ni
    kalau la aku juga dapat buat macam ni

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen