Sedia menanti ketibaan isteri di Polonia - Ride 2010

www.ceritaku.my

Abang Mat,awal-awal lagi menanti ketibaan isterinya.


Suasana Lapangan Terbang di Medan....sebelum ketibaan pesawat udara sememangnya sunyi saja. Sebaik saja mendarat pesawat riuh-rendah sekitarnya. Gambar ini diambil oleh Abang Mat,sebelum ketibaan saya....masa hujan belum turun. Setibanya saya di Medan,gelap-gelita persekitaran....hujan sehingga malam. Tiada sebarang acara setibanya saya di Medan,hanya merehatkan badan sebelum memulakan ride esok. Untuk pengetahuan pembaca, Abang Mat memilih Ride Trans-Indon melalui jalur barat....ingin melihat sendiri kesan Tsunami.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Must have been great for abang to be waiting for you. Hope to read further on your venture to Medan.

    ReplyDelete
  2. Abg mat tu cikgu mat lazim ker?
    Cam kenal la motor nih :)

    ReplyDelete
  3. hi akak...lama xjenguk sini...akak sihat?sweet je suami tunggu..hee

    ReplyDelete
  4. cik tom kat tganu ni akak..dpt nak pi dataran merdeka..enjoy ur day k :)

    ReplyDelete
  5. sori akak...
    tak dapat nak ikut tengok kat dataran hari ni....

    lagipun pendekar kat temerloh ni... susah sikit nak join...

    huhuhu....

    by the way...terima kasih la sebab jemput..semoga sihat selalu...

    ReplyDelete
  6. Hi,
    Thanks for your comments on my blog and terima kasih for menjemput saya ke Dataran Merdeka. Jauh untuk saya sebab tinggal di Shah Alam and sibut dengan marking student punya assignment.

    Nanti bila ada masa lebih, kita akan berjumpa, minum-minum and makan makan.

    Take care.

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen