Trans-Borneo Day 13 Welcome to Miri,Sarawak

www.ceritaku.my
Selamat datang ke Sarawak. Itu lah papan tanda pertama setelah kami melangkah masuk ke Malaysia.

www.ceritaku.my
Betul ke Malaysia....tengoklah di belakang tu..,jom cop pasport dulu. Nak ke Miri. Tak sabar nak jumpa dengan Amir atau lebih dikenali dengan nama Zack,biker Miri.

www.ceritaku.my
Miri....wait ....kami menuju ke sana.

www.ceritaku.my
Janji temu kami di petrol pam yang pertama setelah masuk Miri. Abang Mat isi angin dulu sementara menanti Zack sampai.

www.ceritaku.my
Sampai saja terus kami dibawanya makan,kami order menu yang popular di restauran tersebut.

www.ceritaku.my
Perkenalkan ini biker Miri yang menjadi tour guide kami, Amir atau Zack.




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. wah....nostalgia...jangan tak tau...KM7 pernah bertugas di Miri...selama 4 tahun lg tu...

    ReplyDelete
  2. km 7, mirisekolah mana cikgu ?

    ReplyDelete
  3. kak seronoknye jln2....aduh....jeles selalu ngan kak comey...

    ReplyDelete
  4. fuh, best la men jalan2 nek moto besau ni.
    ape je yang best kat miri tuyer??

    ReplyDelete
  5. Miri di SMK Lutong.
    awk cikgu juga ker?

    ReplyDelete
  6. Wahhh Kak Comeyyy... org Semenanjung kah org Swk.. tapi mmg best oh moto besarrr

    ReplyDelete
  7. Salam Adikku, ni bukan nak biking sangat ni, ni nak gi makan jer. Ngape tak besorkan gambor hidangan yg atas meja tu? Nak gak jamu mater! Pe kabor?

    ReplyDelete
  8. km 7, saya cikgu juga...he he he

    ReplyDelete
  9. Cuba singgah kuching kan best. leh meet up weols..ceaaa, mcm lah zmah nk meet up ngan zie..haha :D

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen