Trans-Borneo Day 11 Sipitang

Ini kesesakan lalu-lintas selepas feri mendarat.Kami nak ke Sipitang ni,ada date dinner dengan kawan...jom !










Akhirnya sampai juga kami di Sipitang,bermalam di rumah rehat.Malamnya kami dinner dengan kawan yang telah beberapa hari menunggu di sini.Best juga satay Sipitang ni...sorry tau, tak publish gambar satay dah habis makan.Maklumlah lapar akibat bermain hujan ketika perjalanan ke sini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. bila agaknya MP dapat jalan2 ni....jeles lah...

    ReplyDelete
  2. Salam Yong Zmah, tu dia aihh dpt tengok lidi satay jer! Suka gambor rumah minag kat atas tu!

    ReplyDelete
  3. best nyer jejalan..
    http://hafizawang.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ntah bila la TK nak sampai sana..
    satay ia x sama ngan satay biasa ke??

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen