Trans-Borneo Day 8 King Park Hotel

www.ceritaku.my   Sambil menunggu kawan lama,cikgu Samsir dan isteri.Abang Mat membuat bayaran hotel dulu,agar tidak tergesa-gesa bila nak check-out nanti.Cikgu Samsir dan isteri nak bawa kami shopping di Tawau....apa lagi...ikut aje kawan bawa.



Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. wow..hepi saya baca cerita ni..rakaman perjalanan ke Tawau..kampung asal saya di Semporna, mana tau, boleh sampai ke sana satu hari nanti..

    selain satria Gti, I love big bikes too..saya akan membeli Kawasaki Ninja satu hari nanti, masih kumpul duit lagi sekarang ni..

    er, duit nak kawin, masih lum cukup-cukup...

    ReplyDelete
  2. k.zmah..ni mesti loaded...travel2 ni..tido hotel segala..uishh..untung nya k.zmah...

    New Entry: 1 Utama Christmas Decoration
    New Entry: Rania...Evening Click Click

    ReplyDelete
  3. peh...pergi holiday. Best nye...Mcm selalu je k.zmah ni melancong..msti best kan

    ReplyDelete
  4. salam, terus kan berjalan . so leh share infos.

    ReplyDelete
  5. pergh.. tak pernah gua pergi borneo

    ReplyDelete
  6. seronoknya akak berjln2... jauh berjln. luas pmndangan
    :)

    ReplyDelete
  7. wah bestnya akak...teringin nak jd cam akak...huhu

    akak..cik tom dah dpt pesanan akak psl n3 autopublish tue..insyaAllah cik tom akan jenguk sini time akak pergi ride solo di indonesia..

    cik tom mskkn akak dlm list tomato girl ye..take care ye akak..cik tom doakan akak selamat pergi n pulang..will miss u!! :)

    ReplyDelete
  8. syok nye melancong je..hehe

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen