Trans-Borneo Day 7 TAWAU- King Park Hotel

www.ceritaku.m Sepanjang aktiviti pengembaraan bermotorsikal selama 16 hari di Borneo,inilah hotel paling mewah kami diami.Mencari hotel dalam keadaan demam saya yang panas ketika sampai, tambahan pula kami sampai di Tawau waktu malam.Tapi alhamdulillah...selamat sampai juga di sini,masih belum kebah lagi demam,tengoklah muka orang demam tu...

www.ceritaku.m Motor kami parking sebelah hotel saja.Semasa gambar ini diambil cuaca semakin panas,matahari dah meninggi,rupanya dah nak hampir waktu zohor.Masuk bilik dulu berehat sementara menunggu waktu petang nak jalan-jalan lagi.........maaf ye,kami nak rehat.



Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. salam kenal...lawa gbr
    tq jengah myblog
    sy folo ek

    ReplyDelete
  2. king part..? eheheee..napa x kat marcopolo hotel

    ReplyDelete
  3. huk3..
    jgn lupe mam obat tao,

    bia cpt2 smbuh t ley
    nek moto ag crgas..hehehe
    ^^m

    ReplyDelete
  4. berposing ye kat tepi jalan...phewitt...hehe

    ReplyDelete
  5. ksian mak,cepat smbuh ek...rasa tak selesa kan sakit time holiday..get well soon sis..ehhe

    ReplyDelete
  6. mcm best jer travel cmne? xpenat ker badan?

    ReplyDelete
  7. noor...tq
    abeq89...hotel lain dah penuh,ini saja yang kosong.
    ahsfantasy24...ubat memang makan siap bawa ubat standby dr rumah
    khairy...bila lagi nak posing tepi jalan..inilah masanya.
    mia...kebetulan demam kali ini lambat pula sembuhnya,sampai di Keningau baru kebah sikit.
    darkbatman....memang amat best,masa travel bila berhenti dari naik motor rasa penat tapi tak lah sepenat selepas siap pengembaraan 16 hari bila kami sampai di semenanjung....ketika itulah baru rasa kepenatan yang melampau..

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen