Trans-Borneo Day 7 Pasar Ikan Tawau Part 2

www.ceritaku.m Tengok lah betapa besarnya ikan-ikan Tawau,segar lah ....geram rasanya.Kalau ada dapur memang beli ikan dan beraksi di dapur.

www.ceritaku.m Psstt....cuba klik gambar ni,kertas apa yang di celah ikan tu?Kreatif sungguh peniaga di sini.

www.ceritaku.m Sporting pula,bila diminta pegang ikan semata-mata untuk ambil gambar ikan ini.Boleh beritahu tak ikan apa ni?Peniaga ni ada beritahu tapi terlupalah...




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. byk nya ikan kt tawau.. nmpk sgr.. bkr or kukus sdp! tak slp yg foto last tu.. ikan nyok2 (ni pngglan sblh utara..hihi). ikan ni msk gulai sdp sis.. isi dia lmk2 gitew.. :D

    ReplyDelete
  2. salam pagi dari Ellen...ni kunjungan rutin Ellen ke A MUST VISIT BLOG, semoga hari ini lebih baik dari hari semalam...senyum selalu..ahaks!
    tidak jumpa s.mix akak..hehe

    ReplyDelete
  3. mak aii byknya ikan, mcm2 ikan yer, bestnya....

    ReplyDelete
  4. wah...best betul tawau nie...ifa ad juga sorg kawan tgl di tawau nie kak..hihi

    ReplyDelete
  5. susah nak dapat ikan cam ni kat semenanjung

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana singgah di blog ixora....

    suka tengOk ikan-ikan di pasar... wahhh besarnya ikan.... !

    :D

    ReplyDelete
  7. salam.. nak bgtau yg c0l0ur hijau2 td 2 kmi pggil "lat0k" huhu.. sedap dimakn ngan lada limau.. yammmyyy..

    ReplyDelete
  8. What i don't understood is in reality how you are
    no longer really a lot more well-liked than you may be right now.
    You are so intelligent. You realize thus significantly relaating to this subject, produced me personally consider it
    from a lot of numerous angles. Its likee women and men
    aren't fascinated uhtil it is something to accomplish with Girl gaga!
    Your own stuffs great. Always maintain it up!

    My web blog: where do you buy garcinia cambogia [facemarketings.com]

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen