Trans-Borneo Day 6 -Senja ke Semporna Part 1


Kami bertolak ke Semporna sesudah asar dari Pulau Mabul,perjalanan dari sana ke Semporna memakan masa hampir sejam.Tambahan pula keadaan air laut pula surut,melambatkan pergerakan bot kami di beberepa lokasi yang cetek.



Tak mengapa....kesempatan ini saya gunakan untuk mengambil beberapa gambar yang menarik untuk dikongsi bersama.



Menarik tak?Nampak seperti biasa,tapi perhati dengan hati yang tenang anda pasti merasa nikmat ketenangan di sini.




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. wah..dah sampai semporna..nnt post kan gmbar2 pulau sipadan pulak ya..

    ReplyDelete
  2. Salam Yong Comey, he he...bukan akak rajin tulis blog tp sebab takder koje nak buat. Stdns tngh exam kan. Wah Yong Comey pun suka nyongket cam teman. Teman Sabtu ni baru nak nyongket bebetul tp kna minta student drive pusing Sabah. Suka tngok gambor bebudak kat satu pulau tu dlm satu entry Yong, mengeronyot cam semut! Selamat Hari raya Qurban Yong!

    ReplyDelete
  3. sebut pasal semporna ni.. dah lama tak pergi jenjalan sana..

    disini pun wan nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat kamu zmah :)

    ReplyDelete
  4. salam aidil adha... suka gambor yg last tu...

    ReplyDelete
  5. memang menarik..nmpk tenang je laut..pemandangan pun cantik..

    ReplyDelete
  6. lupa plk..salam aidiladha dr cik tom ;)

    ReplyDelete
  7. Nancy Poh...saya tak pergi Pulau Sipadan.
    MOH KEMBARA...rajin-rajin lah datang jenguk blog ini.
    birakbatu...cari masa dan ruang cuti-cuti,rehatkan badan.
    kakyong...terima kasih,ada banyak lagi gambar.
    Tomato gurls...memang menarik dan tenang suasana di sini...
    JOM CUTI-CUTI BORNEO

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen