Trans-Borneo - Sabah Day 2 - TUDM Telok Sepanggar


Bergerak menuju ke tempat berkumpul,sementara menanti Panglima TLDM bersiap...

Parking motor dulu,rehat seketika.

Abang Mat ....parking motor.


Banyak juga motor tak cukup satu line...ada satu line lagi berasingan.

Bergambar dengan Mat Vulcan-nama glamornya...Nama ic..Mohd Zaki Misnon (terima kasih,atas segala kerjasama dan tak lupa kerana sudi menjemput kami untuk ride mengiringi Panglima TLDM ini).

Suasana ketika menunggu Panglima TLDM,cuaca agak panas. Basah badan dengan peluh.
Nampak tak kereta Panglima di depan tu......kami menuju ke tapak ekspo Hari Terbuka TLDM,mengiringi Panglima TLDM.

Deruman motor para bikers yang menarik minat pengunjung melihat kedatangan kami....seronok juga jadi tumpuan.



Gambar yang sempat saya ambil sebelum sampai di lokasi Hari Terbuka. Tengok gambar ni pun kita dah dapat agak betapa ramai pengunjung pada hari tersebut.

Yes!! dah sampai....siapa yang teruja ni??

Tengoklah siapa yang sambut kami.....

Ada lagi,siap dapat tabik hormat lagi....

Dah sampai seperti biasa kita atur motor para bikers.

Maaf ya...nak buat kenang-kenangan.

Motor dah siap parking...silakan sesiapa yang hendak bergambar dengan motor kami.

Ini pula kapal yang boleh kita kunjungi,boleh masuk dalam kapal nak tengok keadaan dalam kapal dan nak bergambar banyak mana pun dibenarkan hari ini.

Tak ketinggalan pertunjukkan khas dari crew TLDM,memang menarik !

Pertunjukkan ini dilakukan oleh 2 buah bot laju,kalau tak salah bot peninjau.





















Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home