Vietnam-Hoan Kiem Lake

Nak pergi kat sini lah,jarak tasik ni dengan APT Guest House agak jauh. Kalau jalan kaki memang sampai tapi peluh membasahi bajulah,so lebih baik sewa motor dan rempit sekeliling bandar Hanoi ni...Kalau anda cari dalam internet tasik ni lah paling popular dan selalu pelancong datang tengok...bak kata orang tak sah kalau tak ke mari.

Ini lah pemandangan kesesakan motorsikal yang saya rakamkan ketika perjalanan ke Ho Kiem Lake.Hon usah cakap lah memang memekakkan telinga,macam kalau kita ke Indonesia hon asyik berbunyi je....begitu jugalah kat sini.Kalau di Malaysia bunyi HON menandakan something wrong adalah yang tak kena tu..kat sini bunyi hon adalah bunyi biasa di jalan raya.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home