Vietnam-Cho Dong Xuan

www.ceritaku.m Mula-mula terlihat hati dah berkenan,tapi bisik hati nanti dulu kita round sekeliling dulu lepas tu baru kita beli.Malangnya lepas round sekeliling beli benda lain,balik bilik penginapan baru teringat tudung yang cantik ini.Nak pergi balik terasa penat lagi,so tahun lepas 2009 cari juga di Ho Chi Minh kat pasar Ben Taan tak ada pula tudung macam.....sampai sekarang teringat lagi kecantikan tudung ni...

www.ceritaku.m Bergambar dengan adik ipar di depan deretan kedai dalam pasar Cho Dong Xuan,banyak benda yang menarik dan tertarik.Tapi kita pelancong beli aje yang ringan dan tak membebankan flight nanti lebih-lebih membebankan RM pula nak menambah tambang.

www.ceritaku.m Ini lagi gambar yang sempat saya rakamkan sambil shopping di sini.


www.ceritaku.m Inilah pemandangan Pasar Cho Dong Xuan dari hadapan,nampak macam sepi tiada orang,tapi sebenarnya ramai kat dalam pasar tu.



Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. cam pasar khadijah d KB tu...semua made in Thailand ke?

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen