Bye-bye Hanoi

Untung Nazmi dapat makan coklat free dan didukung kakak peramugari tang cantik lagi,gambar diambil ketika penerbangan pulang ke tanahair.

Sempat lagi berposing dalam airport Vietnam....itu pun puas mencari posisi yang tak ramai pengunjung,kalau tak sibuk depa dok melintas depan kita yang nak bergambar ni..

Kalau pandai baca lah dalam bahasa Vietnam tu...

Kenapa pakai jaket? Musim sejuk masa tu,suhunya mencecah 16 darjah celsius....umpama kat genting highland lah kalau di Malaysia.

Inilah kenderaan yang menghantar kami ke airport,jangan rapat tau....body kereta yang kotor kerana faktor cuaca semasa ketika itu.Sampailah masa untuk saya mengucapkan bye-bye VIETNAM,kalau ada rezeki lebih lagi saya akan sampai ke sini,seronok berada di Hanoi dapat belajar ilmu baru trip yang baru dan juga ilmu perniagaan yang unik mereka.





Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home