Bersiar di Bangkok

Tengok tu,ada juga yang tumpang sekaki nak bergambar sekali.


Siap pegang peta tu,nasib baik tak sesat.Hanya nak tahu lokasi je,shopping tak....hanya tengok-tengok saja.


Aktiviti remaja Bangkok di hadapan pasaraya bagi memenuhi masa petang.



Saya jalan naik train/LRT lah di Malaysia,naik bas, naik juga tut-tut.Kami round lihat kehidupan atau aktiviti yang berlaku di Kota Bangkok ini,kesimpulan yang saya dapat lebih kurang sama dengan aktiviti yang berlaku di Bandaraya Kuala Lumpur. Dipenuhi dengan muda-mudi,kesibukan,kesesakan kenderaan,pencemaran bunyi,pencemaran udara dan macam-macam lah. Semuanya ada di sini. Hanya yang berbezanya bahasanya dan budayanya,iyalah tempat orang pastinya menarik sebab ianya baru diterokai kalau dah hari-hari boringlah pula.


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 rajin tulis:

Post a Comment

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen