Masih di Ho Chi Minh...

Petang dah habis kami berdua round kat bandar Ho Chi Minh ni. Malam kami keluar lagi,wah!. Percayalah meriah...time ni kami tengok para pelancung sibuk naik bas ke pelbagai destinasi. Tak sabar rasanya nak tunggu esok ...kami pun amik trip juga.

Masih sempat lagi saya bergambar di hadapan salah satu syarikat pelancungan yang agak terkenal di sini. Untuk pengetahuan anda semua,petang tadi kami dah beli tiket trip yang berharga lebih kurang RM150.00 seorang tapi untuk 2 hari 1 malam...ke mana tu? Tungguuu...



Nampak tak? Esok pagi inilah destinasi tujuan kami. Kalau nak travel ground di Vietnam ni,saya cadangkan anda semua amik pakej dengan SINH CAFE . Bukan promosi tau! untuk keselamatan,keselesaan dan kemudahan. SINH CAFE merupakan satu syarikat yang berpengalaman dalam bidang pelancungan di sini.


Ini merupakan gambar saya yang diambil selepas berjumpa dengan tailor. Dah siap pun baju design vietnam ni,bila nak pakai yek?


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 rajin tulis:

Post a Comment

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen