Bandung-Bersukaria,walaupun puasa.

Sapa kata bila puasa aje semua aktiviti terhalang! Tengok ni,siap boleh main belon lagi....memang lah tak malu minta dengan penjual tu nak try. Dah lah tu semua pemandu pandang...hah! peduli dengan dia orang nak pandang janji hatiku gumbira. Yang best tu time keta besar lalu mercedes lagi lah buat kasi belon tu banyak-banyak sampai kena keta tu. Tuan keta tak marah pun,agaknya dia kata kasihan dia ni tak pernah main belon agaknya masa kecik-kecik!

Ini lah gambar buih yang tak menjadi! ingat senang ke,rupanya ada teknik juga biar belon ni jadi! Hayun kuat-kuat,lenguhlah tangan praktis dulu.


www.ceritaku.my
Jangan tak caya cowok ni kasi akak demo lagi! aduh kena belajar dengan cowok indon....


www.ceritaku.my

Hah! time ni buih belon banyak berterbangan di udara,dah pandai hayun. Mana cowok tadi? Hilang....akak dah halau dia jauh-jauh...nak main sorang-sorang lah katakan,tamak kejab!

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. seronoknya dia,tunggu nanti saya join sama

    ReplyDelete
  2. Boleh, nanti Airasia Promosi kita pakat bercuti ke sana.

    ReplyDelete

Terima kasih,kerana sudi meninggalkan komen